Megosztás

Viber

Létrehozó: admin
Címkék: , , , , , ,
Hozzászólások: Nincs hozzászólás
Kelt: 2013-12-28

Viber letöltése

Egy kapcsolat a desktop és a mobil között

Míg eddig a Viber a mobil eszközök programja volt, most már kipróbálhatod a Viber Windowsos verzióját, hogy amellett, hogy chatelsz és üzeneteket küldesz barátaidnak a mobil alkalmazáson, videóhívásokat is indíthass a számítógépeden.

Ingyenes hívások a PC-ről

A Viber Windowsos változata nem egy önálló alkalmazás, mert szükséges, hogy a Viber már telepítve legyen egy mobil eszközödön. Miután feltelepítetted a kliens programot a PCd-re, a Viber automatikusan imprtálni fogja a telefonkönyvedet az alkalmazásba.

A kliens telepítése után nem kell semmit sem beállítanod, hanem azonnal elkezdhetsz hívásokat indítani és üzeneteket küldeni a barátaidnak a mobil alkalmazáson. Bár a Viber Windowsos változata támogatja a videóhívásokat, ez a funkció még béta verzióban van.

Küldhetsz és kaphatsz sms-eket a barátaidtól és csoportos beszélgetéseket indíthatsz. Ezek az üzenetek mind a mobil eszközöddel, mind a számítógépeddel szinkronizálódnak.

Egyszerű használat

Nem túl sok néznivaló van a Viber Windowsos változatán. Mutatja a partnereid listáját, a hívástörténetet és a beszélgetések előzményeit. Az alkalmazás rendelkezik néhány opcióval, mint például a valósidejű értesítések, ami akkor hasznos, ha a számítógéped előtt ülsz egy ideje és nem akarsz lemaradni egyetlen üzenetről sem.

Még egy VoIP opció

Ha VoIP szolgáltatásokat használsz, akkor a hívások minősége mindig az adatkapcsolatod milyenségén múlik.. Ha erős és stabil kapcsolattal rendelkezel, akkor nem kell aggódnod.

A videóchatek szélessávú kapcsolatot igényelnek és arról sem szabad elfelejtkezned, hogy ez a funkció még csak béta verzióban van, így nem biztos, hogy a legjobb tapasztalataid lesznek, ha ezt használod.

Egy jó kis extra funkció

Ha már a Viber felhasználója vagy, akkor elég nagy valószínűséggel a Viber Windowsos verzióját is használni fogod. Mivel a legtöbb szolgáltató adatkorlátozást alkalmaz, így sokat nyerhetsz azzal, ha az otthoni kapcsolatot használod.

Az ingyenes hívásokkal, melyek a Viber Windowsos verziójának elsődleges funkciói, ez egy nagyszerű alkalmazás, amit a barátaiddal együtt használhatsz.

Viber letöltése

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Üdvözlet , Ma 2024-05-26, vasárnap van.